Vinst eller förlust

hörnflagga

Det kan vara oerhört spännande om man satt en tipsrad och sitter antingen hemma eller på plats och ser matchen. Vilken skillnad i känsla om det blir vinst istället för förlust. Glädjen sprider sig till andra och man vill berätta för alla att man vunnit på sin tipsrad. Att vinna är inte alla förunnat, vissa måste ju förlora också för att någon annan ska vinna. Och att förlora är inte lika roligt.

13 rätt är respekt

Att kunna pricka in rätt rad i ett stryktips är inte alltid så lätt, ibland kan det vara enklare men då ger det inte lika mycket utdelning. Att pricka in 13 rätt säger dom är respekt och vi kan bara hålla med. Om man lyckats med att pricka in 13 rätt så har man rätt att vara stolt. Men det är få förunnat att bli en riktig vinnare!

Ett bra sätt på att hålla koll på hur det fungerar och få tips från andra och diskuterar detta med onlinespel är tippat.se som är en sida för dig som gillar att spela stryktips, odds eller annat online spel. För att komma till deras sida så kan du klicka här.

Samla ihop dina polare och starta ett litet spelbolag så kan ni göra ett lite större system och få en större chans att vinna lite pengar, sedan kan ni på lördag eftermiddagen samlas för ätt äta och dricka något gott och kolla in matchen tillsammans och se när ni drar in miljonerna.

8 rätt också

Är man trött på att spela Stryktipset, kanske för att det verkar som en omöjlighet att någonsin pricka in de där 13-rätten. Då finns det ett bra alternativ som per definition ger dig en mycket större chans att vinna. Vinstsumman är i regel förvisso något lägre, men chansen att vinna är som sagt större. Spelet heter Topptipset och är egentligen precis samma spel som Stryktipset eller Europatipset, bara det att man endast tippar på de åtta första matcherna som finns med på Stryktipset eller Europatipset.

Är man hockeyintresserad så finns det även en hockeyvariant av detta spel som kallas för Powerplay. På samma sätt tippar du åtta matcher som spelas. Skillnaden mellan de ovan nämnda spelen och de senare två är att man på dessa inte kan spela något reducerat system. Det är bara enkelrader eller M-system som gäller när du spelar Powerplay och Topptipset.

Lycka till!