Stryktipset

Att spela på stryktipset är egentligen inte så svårt om du har lite kolla på lagen och vilka dom möter. Sedan så bör man ha lite koll på hur lagen mår, alltså är det någon spelare som är skadad som kan göra att just den matchen man spelar inte kommer att gå som den gått om alla spelare är intakta. Man får som sagt ha lite koll på hur det ser ut mest hela tiden. Stryktipset är ett av Svenska Spels produkter och det gäller alltså att tippa 1X eller 2 i matcher, alltså hemma seger, oavgjort eller borta seger i tretton fotbollsmatcher. I första hand svenska matcher men det kan också vara matcher från England.

fotbollsskoAntingen fyller man i med enkelrader eller så gör man ett system, det enklaste är att göra ett M-system som består av spikar, halv och helgarderingar och det blir fort många rader med den typen av system. En lösning på att få mindre rader är att göra R- och U-system där antalet rader blir mindre enligt några speciella regler. Dessa brukar kallas för reducerade system. Utdelning blir det om du har mellan 10-13 rätt och enligt en välkänd slogan så är ”13 rätt respekt”

Varje lördag har du möjlighet att spela stryktips, du satsar en krona per rad. Spelar du hos ett ombud måste du spela minst två rader. Du kan även spela för 5-veckor eller 1o-veckor. Vill du dessutom spela med i Joker så kryssar du för den och du har möjlighet att vinna upp till 30 miljoner på det. Joker kostar 10 kronor. Spelstopp brukar det vara på lördagar klockan 15:59. Lycka till med din tipsrad!!