Prova på spelautomater

Om du vill ta en paus i tippandet finns det många andra sätt att roa sig på nätet. Ett exempel kan vara spelautomater eller slots som de också kallas, som på senare tid blivit allt vanligare.

Ett av de mest framgångsrika slottillverkarna är Stockholmsbaserade NetEnt som tagit casinovärlden med storm. Vi tänkte guida er till några av deras riktiga guldkorn.

Gonzo’s Quest

slot

Detta spel tar sin börja utanför den peruanska kusten i mitten på 1500-talet. Med sina vackra miljöer och stämningsfulla musik kommer du ha mycket kul med denna slot. Upptäckaren Gonzo är på jakt efter det mytomspunna Eldorado och han behöver din hjälp. Är du redo?

Guns N’ Roses

Få band är så uppskattade och omtalade som det legendariska hårdrocksbandet Guns N’ Roses. Här har NetEnt förenat bandets klassiska musik med en spännande slot som kommer ge dig timmar av underhållning. Bandets frontfigurer Axl Rose och Slash dyker såklart också upp och förhöjer upplevelsen ytterligare. Varför inte prova några spins och se om du får besöka Paradise City?

Starburst

Denna slotklassiker behöver egentligen ingen närmare presentation. Starburst bjuder på glittrande ädelstenar och juveler i överflöd. Med otrolig färgprakt och vacker design kommer du inte ångra att du provade på denna slot.

Creature from the Black Lagoon

I det mörka vattnet lurar ett monster. Den här sloten är inget för de räddhågsna då den kretsar kring träskmonstret i den klassiska filmen från 50-talet. Otroligt stämningsfull och med snygg grafik kommer det här bli din nya favoritslot. Om du vågar vill säga.

Detta är bara ett urval av de slotar som NetEnt producerat. Var inte främmande för att prova på deras andra slotar. Kvalité rakt igenom.