Livebetting på plats

Istället för att sitta hemma i soffan och se på den senaste fotbollsmatchen kan du bege dig till arenan och se allting live. 

Samla ihop kompisarna och gör något storslaget. Om ditt favoritlag är i England, köp en passande tröja för visa vilket lag du hejar på och boka en flygbiljett. Om du köper sistaminuten kommer du undan med bra pris. Ännu bättre är om du kan boka in resan några månader i förväg, då kan priset sjunka rejält. Du får även schysst pris på hotellnätterna. Vill du spara in fler slantar kan du dela rum med kompisarna, ringer du hotellet brukar de kunna ställa in en extra säng utan att ta extra betalt.

Livebetting gör du, som namnet avslöjar, i realtid och lättast med telefonen. Det viktigaste att komma ihåg är att skaparna av bettingappen har tagit säkerhetsåtgärder för att inte förlora pengar. Det sker en förskjutning i tid. Du kan alltså inte betta samma sekund som någon gör mål eller direkt vid en utvisning. Det tar ungefär 5-10 sekunder innan ett livebett börjar gälla. Du kan alltså inte sitta och vänta ut rätt ögonblick utan behöver följa stämningen på planen och resultaten allteftersom de kommer in. Livebetting har en klar fördel med vanlig betting som stängs så fort matchen startar: livebetting ger snabbt nya odds och du kan ändra oddsen under matchens gång. Dock kan liveodds ge sämre utbetalning eftersom det är lättare att lista ut slutresultaten när du följer med i matchen gentemot statiska odds som kräver att du chansar på vilket resultat matchen får.