Få utlopp för dina managerdrömmar

Har du drömmar att bli sport manager för något lag? Då finns det spel som låter dig få utlopp för dina managerdrömmar. Är du som många andra som sitter och kommenterar matcher på TV och hur du skulle gjort för att klubben och laget skulle gjort annorlunda? Gillar du strategi mer än action så finns det spel på nätet som passar perfekt.

Ta en titt på Managerzone, ett strategispel på nätet där du skapar din egna klubb inom hockey eller fotboll. Har du vad som krävs så skapa ett konto och starta din nya karriär som manager. Du blir tilldelad en klubb som du får sköta om. Allt från spelarförvärv till hur tränare och andra ska arbeta för att klubben ska gå bra. Det kan vara rätt så tidskrävande att nå toppen men väldigt spännande när man gjort ett bra spelarköp.

Titta på hur andra byggt upp sin klubb och diskutera med andra managers. Detta kan vara en förutsättning för dig som ny i spelet att se hur andra gjort och utan att kopiera deras strategi rakt över så får du en bra bild om hur det fungerar. Använd det bästa från andra klubbar och lag för att bygga upp din egna klubb. Det är inte ett actionspel utan det kan ta tid innan något börjar hända. Men när du kommit in och börjar få kläm på hur du ska göra så kan det bli väldigt intressant och spännande.